spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Δημήτριο και Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.09

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας σε περιοχές των δήμων Αγίου Δημητρίου και Ηλιούπολης λόγω έργων θα σημειωθεί από τις 10 μ.μ. έως τις 6 το πρωΐ της επομένης.

Ειδικότερα,

  •  Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης στο τμήμα μεταξύ των οδών Ηλέκτρας και Αριστοτέλους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουλιαγμένη σήμερα 9 και αύριο 10 Φεβρουαρίου 2009.
  •  Σε μια λωρίδα κάθε φορά της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της συμβολής με την οδό Ηλέκτρας στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2009.
  •  Σε μια λωρίδα κάθε φορά της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της συμβολής με την οδό Πύρρωνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2009.
  •  Σε μία λωρία κάθε φορά της Λ. Εθνι. Αντιστάσεως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηλέκτρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2009.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγγελία Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 12-02-2009 PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.09
Την ερχόμενη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009  και ώρα 7 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
  • Ίδρυση Ν.Π.Δ.Δ. με διακριτικό τίτλο «Μουσείο Εθνικής Αντίστασης».
  • Λήψη απόφασης για την λύση της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων Η Αγία Ταβιθά».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοπή πίτας και βράβευση παλιών αγωνιστών από την Β2 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.09

nomarxiakhΜε μεγάλη επιτυχία έγινε στις 8 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της Β2 Νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος στην εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βράβευσε παλιούς αγωνιστές μεταξύ αυτών και ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Κώστας Δελεπόρτας.
Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης, ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιάννης Θεοδωρόπουλος , ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωστόπουλος, οι πολιτευτές Κατερίνα Αδαμοπούλου, Αρβανιτίδη Πασχάλη Αλίκη και Γιώργος Νούλας.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου έκανε αναφορά στο έργο του πρώην Δημάρχου και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Δελαπόρτα και του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξηλώθηκαν όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την πόλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
pinakides_09Ολοκληρώθηκε από συνεργεία του Δήμου Ηλιούπολης και κατόπιν εντολής του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου η αποξήλωση του συνόλου των παράνομων πινακίδων από τους δρόμους της πόλης.
Την τελευταία εβδομάδα, υπό το συντονισμό του Προέδρου της Δ.Ε.ΠΑ.Η.Λ. Νίκου Χριστοδουλάκη, απομακρύνθηκαν και οι τελευταίες 63 τέτοιες  πινακίδες, με το συνολικό αριθμό τους από τη στιγμή που η νυν Δημοτική Αρχή ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου, να φτάνει τις 150!
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος Ηλιούπολης αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο Δήμο της χώρας, ο οποίος «ξηλώνει» συνολικά και οριστικά τις διαφημιστικές πινακίδες, που παράτυπα και ανεξέλεγκτα είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία τα προηγούμενα χρόνια.  
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης σας προσκαλεί στο Διήμερο Προβολών ΤΟ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ .    ΣΑΒΒΑΤΟ 7/2/2009  8:00 μ.μ.
.    ΚΥΡΙΑΚΗ 8/2/2009   8:00 μ.μ.


ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ 31ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ (2008, 6 + 7 ταινίες, 106΄ + 123΄)
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαραθώνιος Ειρήνης για τη Γάζα PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
marathwnios_eirhnhs.sflb Μαραθώνιος Ειρήνης και Συναυλία Αγάπης με σύνθημα "Η καρδιά μας χτυπάει στη Γάζα, γιατί κάθε πόλεμος όπου και αν διεξάγεται είναι πάντα παράλογος."
Ο ήχος του θρήνου της μάνας είναι ο ίδιος σε όλες τις γλώσσες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή Μαραθωνίου Ειρήνης και Συναυλίας Αγάπης, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 επιδιώκοντας τη συγκέντρωση τροφίμων και  φαρμάκων για τα θύματα του πολέμου και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πολιτών και δη της νεολαίας κατά του πολέμου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
14ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός της "ΤΕΧΝΗΣ" Κιλκίς PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09

ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 20    61100 ΚΙΛΚΙΣ-ΤΗΛ. & FΑΧ 2341024217 Ηλ. Διεύθυνση: http://www.anki.gr/http://www.anki.gr/
ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΏΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΤΕΧΝΗΣ» ΚΙΛΚΙΣ
 Α) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
    Η ΜΑΚΕΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΕΧΝΗ» ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Δέκατο Τέταρτο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού» με την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για το διαγωνισμό πρέπει:
1. Να μην έχουν εκδοθεί.
2. Να είναι δακτυλογραφημένες σε τρία αντίτυπα.
3. Να είναι 20 έως 30 σελίδες η κάθε μία.
4. Οι συλλογές να στέλνονται με ψευδώνυμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκοψαν πίτες οι Τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09

pasok_pita_2009Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Ηλιούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστή για της 24 Ιανουαρίου 2009 από τη δημοτική αλλαγή αναβλήθηκε όμως ύστερα από πιέσεις της Τοπικής Οργάνωσης. Παρόλα αυτά ο επικεφαλής της Δημοτικής Αλλαγής Δημήτρης Πανταζόπουλος έδωσε το παρόν μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους σε ένα κλίμα ενωτικό και με τον λόγο τους εξέφρασαν την πρόθεση να προχωρήσουν μπροστά όλοι μαζί. Παρόν στη εκδήλωση ο τ. Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρός Γιωργάκης αλλά και ο Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος όπως φαίνεται προωθείται από το ΠΑΣΟΚ και την τοπική Οργάνωση για υποψήφιος δήμαρχος.

Τελευταία ανανέωση ( 07.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή βρεφονηπιακού και της περιφερειακής Υμηττού PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.09
ypexwde-1  Την Κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού 60 Θέσεων και κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών εισηγήθηκε, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γαβριήλ Αραμπατζής, στο Συμβούλιο Κατασκευών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιών Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009. Το συμβούλιο ενέκρινε τη διαδικασία μελέτης - κατασκευής για τη δημοπράτηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 4.434.400,00€. Το συγκεκριμένο έργο θα χρηματοδοτηθεί από το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Ο Αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής επιδίωξε και συνάντησε τον Υφυπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., κ. Ξανθόπουλο και συζήτησαν το θέμα της Περιφερειακής Υμηττού.

Ο Υφυπουργός κ. Ξανθόπουλος υποστήριξε ότι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε, οφείλεται σε θέματα που έθεσαν Δήμαρχοι και φορείς, σε συναντήσεις και έγινε προσπάθεια να δοθούν λύσεις έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες. Επίσης υποστήριξε ότι μέσα σε 15 μέρες αναμένεται να αποσταλούν οι τελικές μελέτες, τεχνικές και περιβαλλοντικές, στους Δήμους και θα ακολουθήσει δίμηνη διαβούλευση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης - Απάντηση σε δημοσίευμα PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.02.09

Αγαπητέ κ. Παρθενάκη,

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα σας κείμενο του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νίκου Αρβανίτη, ο οποίος σχολιάζει το έργο της Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς, θεωρούμε ότι ο μηδενισμός του έργου μας και η κακοπροαίρετη κριτική του κ. Αρβανίτη γίνεται καθαρά για μικροπολιτικούς λόγους και όχι για αγάπη για τον πόλη μας, όπως θέλει να δείχνει.
Ο κ. Αρβανίτης κάνει λόγο για αδράνεια και ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, όμως, αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο και όχι ότι «συμβιβάζεται με το πεπρωμένο και την κακιά μας μοίρα», όπως αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5131 - 5149 από 5882
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB